Vacatures

HOORN

  • Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan voor dit filiaal

 

HOOFDDORP

  • VERKOOPMEDEWERKER M/V (20-24 uur)

Voor onze winkel in Hoofddorp zijn wij opzoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker (m/v). Vast inzetbaar voor ± 20 uur per week, met flexibiliteit voor extra uren (ook in de weekenden).

Wat ga je doen?

Je verwelkomt de klanten en draait actief mee in het verkoopteam. Je geeft de klanten een passend advies bij hun zoektocht naar een nieuw paar schoenen! Hierbij hoort ook een passend advies met betrekking tot onderhoud van de aankoop. Je zorgt samen met het team voor een prettige winkelervaring, een fijne samenwerking en natuurlijk werkplezier!

Naast de verkoop zorg je ook voor een goede verwerking van binnenkomende goederen en zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij staat.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, gastvrije en modebewuste collega om ons team te versterken. Iemand die service- en oplossingsgericht te werk gaat. Jouw werkdag is geslaagd als klanten tevreden het pand verlaten met hun aankoop! Stil zitten is niks voor jou, je weet van aanpakken en ziet het werk liggen.

Het is belangrijk dat je over een commercieel inzicht beschikt en handig bent met een computer. Flexibiliteit is een must, werken in de weekenden moet geen probleem zijn. Ervaring in de detailhandel of schoenenbranche is mooi meegenomen.

Wat bieden we je?

  • Werken in een gezellig team
  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een marktconform salaris

 

Word jij onze nieuwe verkoopmedewerker?

Stuur dan je CV met een begeleidende brief naar:

hoofddorp@zwartschoenmode.nl t.a.v. Kirsten

Pre-loader